Kokouskutsu

Yleisen kielitieteen laitoksen johtoryhmän kokous 2/2007
Keskiviikkona 14.02.2007 klo 9.00 - 10.00
Kutsutut:
Kimmo Koskenniemi, Fred Karlsson, (Andrew Chesterman), Ritva Laury (Seppo Kittilä), Krister Lindén (Outi Paloposki), Kare Mäkinen (Daniel Aalto), Esko Niiranen (Stephan Schulz).

1. Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuuden toteaminen
    • Lyhyt raportti opetuksen laatukäsikirjaan liittyvän työn edistymisestä, ks. mm. http://www.ling.helsinki.fi/kieliteknologia/ohje/laatukasikirja.shtml
    • Valtion teknillinen tutkimuskeskus sekä yleisen kielitieteen laitos / yleinen kielitiede ovat tehneet Pohjoismaisen ydinturvallisuustutkimusorganisaation (NKS) kanssa tutkimussopimuksen aiheesta "Forsmarkin ydinvoimalan turvallisuusmääräysten lingvistinen analyysi". Osuutemme: 180.000 DKK.
  3. Opiskelijatuutorit
    • Kieliteknologian opiskelijatuutoriksi on ehdolla Mirka Maaria Mikkonen ja yleisen kielitieteen opiskelijatuutoriksi Stephan Schulz.
  4. Kääntäjänkoulutuksen ainekohtaiset idearyhmät
  5. KIT-verkoston opiskelijoiden opintooikeudet
    • Laitoksen johtoryhmälle on delegoitu KIT-verkoston kautta tulevien opiskelijoiden tarvitseman HY:n opinto-oikeuksien myöntäminen. Pöydälle jaetaan lista n. 30 tällaisesta opiskelijasta.
  7. Seuraavan kokouksen ajankohta