Kieliteknologian opetuksen verkosto

6.8.2007

KIT-verkostosopimus umpeutui 31.7.2007. KIT-verkoston toiminnassa keskitytään kokoamaan tietoja kieliteknologian ja sen sovellusalojen kursseista ja muista tapahtumista. Kurssien opinto-oikeudet hoidetaan jatkossa JOO-sopimuksen mukaisesti, kuitenkin siten, että laitoksen pyrkivät mahdollisuuksiensa mukaan vaikuttamaan opiskelijoidensa mahdollisuuksiin opiskella yksittäisiä kursseja muissa yliopistoissa JOO-sopimuksen puitteissa.

4.5.2007

KIT-verkoston toiminnan jatkumisesta päätetään toukokuun kuluessa. Todennäköisin vaihtoehto on siirtyä yliopistojen välisessä yhteistyössä JOO-sopimuksen piiriin. JOO-opinnoista löydät lisätietoja sivulta www.joopas.fi. Opiskelijan kannalta tämä merkitsee käytännössä henkilökohtaisen opintosuunnitelman tärkeyden korostumista, koska opinto-oikeutta muissa yliopistoissa puolletaan usein sen perusteella, miten halutut kurssit tai haluttu opintokokonaisuus sijoittuvat tekeillä olevaan tutkintoon.