Yliopiston etusivulle Suomeksi
Helsingin yliopisto
clt132: Rakenteisten dokumenttien perusteet - syksy 2006

Yhteystiedot

Yleisen kielitieteen laitos
PL 9 (Siltavuorenpenger 20 A)
00014 Helsingin yliopisto

Puhelinvaihde +358 (09) 1911
Faksi +358 (09) 191 29307

Käytännön asioita

Tälle sivulle on koottu satunnaisia käytännön asioita. Sivun läpi lukeminen helpottaa todennäköisesti kaikkien osapuolten elämää, eli kannattaa lukaista.

Mahdolliset kysymykset voi lähettää kurssiassistentille osoitteeseen sari.m.hyvarinen_AT_helsinki.fi. Otsikossa kannattaa mainita kurssin koodi (clt132), jotta kurssiassistentti huomaa vastata siihen.

Tehtävien palautus

Tehtävät ilmestyvät aina luentopäivänä, ja niiden virallinen dead-line on seuraavaa luentoa edeltävänä päivänä. Deadlinet (kuten myös muut kurssin kannalta tärkeät päivämäärät ja poikkeukset aikatauluun) kerrotaan kurssikalenterissa. Kalenteria kannattaa siis seurata.

Lähettäkää tehtävät puhtaassa raakatekstimuodossa suoraan sähköpostin viestikentässä (ei siis liitetiedostoja!). Merkitkää otsikon alkuun kurssin koodi "Clt132" ja tämän jälkeen kyseisen tehtäväkerran numero, ja sen perään oma nimenne, esim. "Clt132: tehtävät 1, Oosakki Opiskelija". Tällöin assistentti varmasti huomaa mailinne, eikä esim. deletoi sitä roskapostina.

Lähettäkää kaikki saman viikon tehtävät yhdessä postissa.

Viikon teema

Kalenterissa on joka viikolle teema. Teema kertoo, mikä uusi ja tärkeä asia esitellään sillä viikolla ensimmäistä kertaa. Näin myös jo jonkin verran osaavat opiskelijat osaavat tulla kuuntelemaan ne luennot joiden aiheet eivät ole ennestään tuttuja.

HUPnet

Yliopiston langaton verkko HUPnet ulottuu myös ATK-luokkaan, joten kannettavan tietokoneen ja langattoman verkkokortin omistavat voivat halutessaan käyttää luennoilla omaa tietokonettaan. Ohjeita HUPnet:in käyttöön löytyy yliopiston tietotekniikkaosastolta.