ctl130: Unix-intensiivikurssi tehtävien pisteet

Mikäli pyytää oikein kauniisti, voi tehtävävastauksia ehkä lähettää myös kuuden jälkeen :) 0 pistettä jonkin luentokerran kohdalla ei siis välttämättä tarkoita sitä, että sen luennon tehtäviä ei enää voi palauttaa.

En ole vielä tarkistanut korjaustehtäviä, niiden pisteet tullevat sivulle jossain vaiheessa ensi viikolla. Jos et korjaustehtävienkään antaman pistemäärän avulla pääse kurssista läpi, lähetä sähköpostia ja katsotaan että mitä tehdään. t. Miikka-assari

Nyt on liian myöhäistä lähettää korjaustehtäviä, ts. tässä ovat lopulliset pisteet. Kurssin hyväksytty suorittaminen edellyttää vähintään yhtä paljon pisteitä kuin hra Epätoivoisella (ks. alempi taulukko).

Laitoksen muiden unix-peruskurssien tapaan myös intensiivikurssi arvostellaan asteikolla hyväksytty-hylätty. Jos haluat tietää millaisen arvosanan olisit muussa tapauksessa saanut, ota yhteyttä luennoitsijaan.

opiskelija1. luentokerta2. luentokerta3. luentokerta4. luentokerta5. luentokertapisteet summaarvosana


Alla olevassa taulukossa näet referenssiopiskelijoidemme Osmo Opiskelijan ja Erkko Epätoivoisen harjoitustehtävien pisteet. Osmo on erinomaisen lahjakas ja ahkera ja saakin siksi aina täysiä pisteitä kaikista tehtävistä. Erkko taas... No jaa, Erkko tulee juuri ja juuri pääsemään läpi kurssista.

opiskelija1. luentokerta2. luentokerta3. luentokerta4. luentokerta5. luentokertapisteet summaarvosana
Osmo Opiskelija2034282234138hyväksytty!
Erkko Epätoivoinen101714111769hyväksytty... (juuri ja juuri)