Kieliteknologian seminaari Ctl330
lukuvuonna 2001 - 2002

Opinto-oppaan teksti: sl+kl ke 14-16 Sv20 lait. sh, Koskenniemi alkaa 12.9.

Seminaari alkaa syyslukukaudella 12.9.2001. Istuntojen ajankohta on keskiviikkoisin klo 14-16 ja paikka on laitoksella, Siltavuorenpenger 20, kolmas kerros, laitoksen seminaarihuone, 331.

Seminaarin ohjelmasta ja kustakin pidettävästä istunnosta ilmoitetaan tällä verkkosivulla ja pidettävistä istunnoista uutisryhmässä hy.ling.tiedotukset sekä seminaariin ilmottautuneille sähköpostitse heidän antamaansa s-postiosoitteeseen.

Seminaari pyrkii palvelemaan rakenteilla olevaa valtakunnallista kieliteknologian opetuksen verkostoa siten, että sekä kuulijoiksi että puhujiksi toivotaan verkoston kaikista laitoksista opiskelijoita ja tutkijoita. Seminaarissa esiintyvät myös kieliteknologian gradun, väitöskirjan tai muun laajemman työn tekijät esittelemällä suunnitelmiaan tai tekemiään töitään, mutta toisaalta myös eri vaiheissa olevia opiskelijoita tai tutkijoita epämuodollisemmin saadakseen esim. palautetta ajatuksistaan ja vinkkejä jatkoa varten.

Aikomuksesta esiintyä seminaarissa kannattaa ottaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa yhteyttä seminaarin ohjaajaan, Kimmo Koskenniemeen, (s-posti: etunimi.sukunimi@helsinki.fi)

Kevätlukukauden ohjelma

Syksyllä 2002 tiedossa: Jyrki Niemi, Generointi


Linkkejä: [Edellisen kauden seminaarin ohjelma]
Päivitetty: Tuesday, 03-Sep-2002 17:13:35 EEST kimmo dot koskenniemi ät helsinki dot fi