Yliopiston etusivulle In English
Helsingin yliopisto
Nykykielten laitos: Kieliteknologian oppiaine (1999 - 2015)

Yhteystiedot

Nykykielten laitos

PL 24 (Unioninkatu 40)
00014 HELSINGIN YLIOPISTO

Puhelin +358 (09) 1911 (vaihde)
Faksi +358 (09) 191 28313

Opiskelu kieliteknologian oppiaineessa

Tämä osio tarjoaa tietoa kieliteknologian kurssitarjonnasta sekä tutkinnon suorittamisesta oppiaineessa. Lisäksi tarjotaan informaatiota Helsingin yliopiston Yleisen kielitieteen laitoksen yhteistyökumppaneista ulkomailla.

Tiedotus

Tiedotustilaisuus opintonsa aloittaville yleisen kielitieteen ja kieliteknologian opiskelijoille on syyskuussa 2009 laitoksen tiloissa. Kokoontuminen aulassa. Opinto-oppaan tietoihin tulevista muutoksista ja ajankohtaisista tapahtumista tiedotetaan laitoksen käytävillä olevilla ilmoitustauluilla ja laitoksen kotisivuilla (http://www.ling.helsinki.fi/) Lisätietoja laitokseen liittyvistä asioista voi kysyä kieliteknologian opiskelijatuutoreilta: Inari Listenmaa ja Kalle Karjalainen (sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@helsinki.fi).

Kieliteknologian opetuksen valtakunnallinen verkosto

Kieliteknologian opetuksen valtakunnallisen verkoston (KIT) tarjoaa entistä joustavampia ja vapaampia mahdollisuuksia opiskella kieliteknologiaa sivuaineena tai hakeutua kieliteknologian pääaineopiskelijaksi. Katso tarkempia tietoja http://www.ling.helsinki.fi/kit tai liity KIT-postituslistalle kit-opiskelu@helsinki.fi.

Hae laitoksen sivuilta:

Laitoksen etusivulle | Tiedekunnan etusivulle | Yliopiston etusivulle

Copyright © 2003-2005 Helsingin yliopisto. Kaikki oikeudet pidätetään.