Yliopiston etusivulle In English
Helsingin yliopisto
Kielenkäsittelyn ATK-palvelut

Yhteystiedot

Yleisen kielitieteen laitos
PL 9 (Siltavuorenpenger 20 A)
00014 HELSINGIN YLIOPISTO

Puhelin +358 (09) 1911 (vaihde)
Faksi +358 (09) 191 29307

Kielitieteen laitoksen windows-ympäristön tuki

Kaikkiin unix-luokan koneisiin ja joihinkin opiskelijatilan koneisiin on asennettuna myös windows-käyttöjärjestelmä. Windows-käyttöjärjestelmään käynnistettynä kone on yhteydessä yliopiston normaaliverkkoon.(?)

Ylläpitohenkilöstö

Yleisen kielitieteen laitoksen windows-ylläpitäjä on tällä hetkellä Miroslav Lehecka. Hänet voi tavoittaa huoneesta 313 A. .

Windows-ympäristön erityisominaisuudet

Lista Windows-ympäristön ohjelmista ja käyttötarkoituksista. (On osittain, esim. versionumeroiden osalta vanhentunut. Sisältää kuitenkin paljon edelleen hyödyllistä tietoa.)