Yliopiston etusivulle In English
Helsingin yliopisto
Kielenkäsittelyn ATK-palvelut

Yhteystiedot

Yleisen kielitieteen laitos
PL 9 (Siltavuorenpenger 20 A)
00014 HELSINGIN YLIOPISTO

Puhelin +358 (09) 1911 (vaihde)
Faksi +358 (09) 191 29307

Neuvontapalvelut ja järjestelmätuki

Näiltä sivuilta löydät tietoja erilaisista laitoksen ja tietotekniikkaosaston tarjoamista neuvonta- ja tukipalveluista.

Itsepalvelu: miten löydän itse neuvoja?

Kokoelma usein kysyttyjä kysymyksiä sekä hyödyllisiä linkkejä.

Laitoksen Unix-neuvonta

Laitoksella järjestetään säännöllisesti neuvontapäivystys, jossa voi kysyä neuvoja Unix-ympäristöön liittyvissä asioissa. Päivystys järjestetään kerran viikossa lukukausien aikana.

Ohjelmien paikalliset asiantuntijat

Tietoa henkilöistä, jotka ovat perehtyneet tiettyjen ohjelmien käyttöön. Jos et löydä tietoa internetistä tai kukaan muu ei pysty vastaamaan kysymykseesi, nämä henkilöt saattavat olla avuksi.

Linux-ympäristön tuki

Laitoksen linux-ympäristöön liittyvää materiaalia, yleisiä linux/unix-ympäristön käyttö- ja selviytymisohjeita sekä kielitieteen laitoksen linux-ylläpidon yhteystiedot.

Windows-ympäristön tuki

Laitoksen windows-ympäristöön liittyvää materiaalia, windows-ohjeita sekä kielitieteen laitoksen windows-ylläpidon yhteystiedot.

Tietotekniikkaosaston tarjoama tuki

Linkkejä tietotekniikkaosaston tarjoamiin materiaaleihin..