Perjantaikahvit

Perjantaikahvit

Perjantaikahvit ovat Aspektin perjantaisin klo 15 järjestämä tilaisuus, jossa opiskelijat ja opettajat voivat vapaamuotoisesti tavata toisiaan tuoreen pullan ja kahvin ääressä. Kahvit pidetään tavallisesti laitoksen kahvihuoneessa/keittiössä.

Perjantaikahvien leipomisvuorot varataan opiskelijatilan ilmoitustaululla olevasta listasta. Tietoja pohjakassasta, kuiteista, kirjanpidosta tms. saa perjantaikahvivastaavalta tai periaatteessa keneltä tahansa vähänkin valveutuneemmalta aspektilaiselta, tärkeimmät asiat on mainittu myös em. listassa. Sopiva määrä on suunnilleen 10-15 palaa/viipaletta/yksikköä.

Perjantaikahveilla tehtyjen leivonnaisten reseptejä olisi tarkoitus kerätä omalle Resepti-sivulleen. Lähetä WWW-vastaavalle käyttämäsi resepti (mahdollisine lähteineen), jos haluat sen julkaista.

Tiedotusohje

Perjantaikahveja mainostetaan Aspektin (as-pekti@helsinki.fi) ja henkilökunnan postituslistalla (kaikki ät ling.helsinki.fi). Ilmoituksen lähettäminen lankeaa leipojan harteille. Posti olisi hyvä lähettää sen verran etuajassa, että kiinnostuneet ehtivät lukea sen (to-ilta, pe-aamu), rukata kalenterinsa ja saapua sankoin joukoin paikalle. Toki 14.59 käy myös lähetysajasta, jolloin saadaan ehkä muutama tutkija houkuteltua esiin hämäristä kammioistaan.


Päivitetty: 26.11.2007